servicii seo profesionale

Proiect SEO profesional

Ludmila Beauty
Salon & Academy

"Frumusetea este stil de viata!" iar fiecare detaliu contează. Cu această filosofie în minte am început să lucrăm la proiectul SEO pentru „Ludmila Beauty Salon & Academy”, un nume ce a devenit un sinonim pentru frumusețe, eleganță, și profesionalism în domeniul serviciilor de înfrumusețare din Brasov iar treptat si din Romania.

Servicii de calitate

Acest proiect demonstrează puterea abordări profesioniste SEO în propulsarea unui business în online. Prin serviciile si implicarea noastră, "Ludmila Beauty Salon & Academy" nu este doar un salon de înfrumusețare, ci devine o destinație pentru frumusețe și perfecționare, cu un ecou puternic în mediul online.

78

Pagini Dedicate

2

Limbi Straine

20 k

Cuvinte Folosite

Strategie și Implementare

Proiect creat special pentru salon de înfrumusețare

Creare Site de la Zero

Pentru acest proiect am ales crearea unui site nou, complex, pentru a reflecta standardul ridicat de servicii și produsele disponibile oferite de "Ludmila Beauty Salon & Academy".

Continut Premium

Ne-am concentrat pe crearea unui design atât elegant, cât și modern. În ceea ce privește dezvoltarea tehnică, am pus un accent deosebit pe construirea unui site responsiv, perfect pe orice tip de dispozitiv.

SEO și Optimizare

Un aspect central al proiectului a fost optimizarea SEO. Am lucrat la îmbunătățirea structurii site-ului, alegerea cuvintelor cheie potrivite și crearea de conținut original și de calitate.